Ouderportaal: direct contact met de leerkracht van jouw kind

Contact met school heel eenvoudig via de mobiele telefoon, tablet of gewoon op de laptop of pc. De Notenkraker werkt met een ouderportaal.


Het BasisOnline Ouderportaal is hét veilige platform waar het kind centraal staat. Ouder en school houden elkaar in een afgeschermde omgeving op de hoogte én werken met elkaar samen om een optimale ontwikkeling van het kind mogelijk te maken. Met handige tools die op elke school tijdwinst opleveren én de ouder meer inzicht geven.

Elke ouder heeft een eigen, unieke, inlog. Met deze inlog kun je bij informatie over de klas van je kind en kun je heel makkelijk direct in contact komen met de leerkracht. In dit portaal kunnen bijvoorbeeld op een veilige manier foto's worden gedeeld van activiteiten in de klas of van een klassenuitje. Ziekmeldingen, nieuws over de school maar ook het maken van een afspraak voor het rapportgesprek verloopt via dit portaal.

Het portaal kunt u bereiken via de laptop of PC maar ook via een app op de smartphone (iOS en Android) of tablet. Meer informatie over het portaal vind je op de site van BasisOnline.

Een inlogcode aanvragen kan bij de leerkracht van jouw kind.
 

Wees de beste versie van jezelf!

Neem contact op